skip to Main Content

Ring og få et uforpligtende tilbud

59 18 63 63

Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Stort udvalg af værkstedsborde

Vælg mellem flere kvaliteter af Værkstedsborde – fra de lette værkstedsborde til montagearbejde – til de meget kraftige filebænke, som tåler det tunge arbejde på smedeværkstedet. Suppleret med de mange muligheder for individuel opbygning med hæve/sænke funktion, værkstedstavler, hylder, belysning, cpu- og monitorophæng, ESD-borde og meget mere, kan vi sikkert hjælpe dig med at opfylde netop dine krav til den perfekte værkstedsindretning.

Filebænke

Vores standard filebænke er bygget op omkring kraftige benbukke med 3 bordpladevarianter. Bordpladerne spænder fra de kraftige stålbelagte bordplader over standard bøgeparket til bøgefinér bordplader.

Filebænkene leveres i længderne 1000-1500-2000-2500-3000mm.

Tilbehør til standard filebænke:

  • underhylder
  • værkstedstavler og krogtilbehør
  • underskabe
  • skuffesektioner og inddelinger
  • lyspaneler
  • stilbare bukke

Se arbejdsborde med priser på vores webshop

Flexitable – indstillet på foranderlighed

Flexitable er en danskudviklet serie af meget stabile elektriske hæve/sænkesborde. Filosofien bag værkstedsbordene er at flytte komforten fra kontoret ud til arbejdspladser i produktions-, værksteds-, lager-, laboratorie- og fødevaremiljøer.

Ergonomien sikres ved at hæve/sænke funktionen har flerpositionshukommelse, hvorfor værkstedsbordene hurtigt indstilles til den optimale arbejdsstilling for den enkelte medarbejder. Med det omfattende tilbehørsprogram kan bordene udbygges til komplette værkstedsborde – montageborde – pakkeborde. 3 kvaliteter af standard bordplader tilbydes: 50mm med bøgeparket og stålforkant, 24mm laminat kantet med bøgekant, og 24mm stavlimet bøg.

Andre værkstedsborde

Ud over vores standard værkstedsborde og Flexitable er vi også forhandler af værkstedsborde fra flere af branchens største producenter, blandt andre Blika.

Kontakt Scan-Flex og hør om flere muligheder inden for værkstedsindretning – vi er oplagt til dialog og rådgivning.

Scan-Flex – meget mere end blot værkstedsborde

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum. Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.
Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes.
“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

KØB ONLINE – OG FÅ RABAT

Vi giver dig 12% online rabat på alle varer på nær tilbudsvarer.
Hvis du køber for over kr. 3.500,00 netto er ordren også frit leveret!

Back To Top
×Close search
Search