Skip to content
Arkivindretning

Arkivindretning der gør en forskel

Hos Scan-Flex finder du inventar, der er lavet specielt med arkivindretning for øje.

Arkiv- og mobilreoler

Arkiv- og mobilreolerne vi tilbyder til arkivindretning er Arkiv 2000 reolsystemet, og som Scan-flex har forhandlet eksklusivt i mere end 10 år. Derfor har Scan-Flex også opbygget et indgående kendskab til produkterne, og som gør os i stand til at yde en seriøs og kompetent rådgivning om muligheder og løsninger, når arkivet skal indrettes med omtanke. Hvis der måtte være specielle ønsker og krav til udformningen og funktionaliteten af reolsystemet, spørg os, vi kan sikkert også imødekomme disse.

Få orden på dokumenterne med et arkivskab

I arkivskabe findes et udvalg af vores arkivskabe til opbevaring af ringbind, hængemapper, tegninger, mm. I vores standard sortiment tilbyder vi reolskabe, hængemappeskabe, skuffeskabe og tegningsskabe, som er egenimport til fornuftige priser, men vi kan også tilbyde hele Bisley’s gennemprøvede produktprogram indenfor kontor og arkivindretning. Køb også skabe til arkivindretningen billigt i vores webshop.

Arkivindretning af museumsmagasiner

Indretning af museumsmagasiner har i mange år været en Scan-Flex specialitet. Vi kan derfor tilbyde produkter der igennem årene specielt er udviklet og tilpasset kravene til opbevaring af museumsgenstande på en sikker og skånsom måde. Se mere i museum.

Arkivindretning

Arkivindretning

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Arkivreoler - Kbhs Byret - M1
  Mobilreoler i special farve
  Standard Arkivskabe
  magasinindretning CHPEA museum

  Indretningsforslag og tilbud – nemt, gratis og uforpligtende

  Scan-Flex er en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, der ved dialog og rådgivning, skaber sikre og effektive indretnings-løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

  Vores dygtige montører klarer hurtigt og effektivt montagen.

  Vores montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, personale- og pulterrum.

  Scan-Flex - ikke kun arkivindretning

  Scan-Flex tilbyder også produkter til indretning af lagre, værksteder og personalerum, samt internt transport materiel.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes - med omtanke.

  "Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud."

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  Back To Top