Skip to content
Blika værkstedsbord
Blika værkstedsbord
Blika værkstedsbord

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Industristole med ergonomi og kvalitet i højsædet

  På udkik efter industristole / arbejdsstole med ergonomi, teknik og kvalitet i højsædet? Scan-Flex forhandler hele Global Stole’s program af industristole / arbejdsstole. Om du vil sidde højt eller lavt har vi stolen der passer til din arbejdssituation.

  Universalstole

  Alle universalstole er udstyret med Euromatic sædemekanisme, som gør at du sidder naturligt og afslappet. Ved hjælp af 2 små gaspatroner indstilles sædevinklen og ryglænet nemt. Vælg mellem 4 højder: superlav, lav, mellem og høj.

  Se priser på vores webshop

  Montørstole

  Vores  montørstole er til dig der ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet. Montørstolene kan fåes i mange varianter og til mange typer brugere, fra børnehavepædagoen til svejseren. Vælg mellem sæder i PU-skum, plast eller polster.

  Se priser på vores webshop

  Ståstøttestole

  Ståstøttestole forbedre arbejdstillingen og aflaster ryg og ben ved stående arbejde. Vælg mellem flere varianter af ståstøttestole. Sæder i PU-skum, plastik og polstret.

  Se priser på vores webshop

  Taburetter

  Taburetter er perfekte i situationer hvor man har behov for at skifte mellem stående og siddende arbejde for eksempel sammen med hæve/sænkeborde. Med mange kombinationsmuligheder for individuel tilpasning med flere typer stel og sæder, sikres du god ergonomi og optimal arbejdstilling.

  Se priser på vores webshop

  Scan-Flex – meget mere end blot industristole / arbejdsstole

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum. Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.
  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes.
  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  KØB ONLINE - DET BETALER SIG

  Se vort store produktudvalg og alle de gode tilbud på webshoppen.

  Back To Top