Skip to content
Værkstedsindretning

Værkstedsinventar til den ergonomisk arbejdsplads

Ny værkstedsindretning? – hos Scan-Flex finder du værkstedsinventar i høj kvalitet til indretning af arbejdspladser på værkstedet eller i produktionen.

Scan-Flex samarbejder med flere af de store producenter af værkstedsinventar på markedet, derfor kan vi også tilbyde et omfattende produktprogram, som vil dække de fleste behov til en effektiv og sikker værkstedsindretning.

På denne side finder du et udvalg af produkter til indretning af den perfekte arbejdsplads. Produkterne er udvalgt ud fra, at kvalitet og ergonomi skal være i højsædet, da vi altid tager udgangspunkt i, at arbejdspladsen indrettes med medarbejderen i centrum.

Det rigtige arbejdsbord til værkstedsindretning

Hvis medarbejderen har behov for en arbejdsplads med skiftende arbejdshøjder, eller arbejdspladsen deles mellem flere medarbejdere, har vi et stort udvalg af hæve/sænke arbejdsborde, så arbejdshøjden kan tilpasses arbejdssituationen og medarbejderen.

Hvis arbejdsfunktionen er meget specialiseret, kan arbejdspladsen indrettes specifikt til pågældende opgave med det omfattende tilbehørsprogram.

Og hvis en standardløsning ikke rækker, har vi også mulighed for at tilbyde specialløsninger.

Filebænke – værkstedsindretning til det tunge arbejde

Til værksteder med tungt smedearbejde eller hvor der håndteres tunge emner, har vi et stort udvalg af solide værkstedborde og filebænke, med forskellige kvaliteter af bordplader.

Også her behøver vi ikke at gå på kompromis med ergonomien, da vi kan levere hæve/sænke arbejdsborde, hvor filebænksbordpladen er monteret på meget kraftige løftesøjler.

Filebænkene og værkstedsbordene kan selvfølgelig suppleres med lyspaneler, værktøjstavler, ophængskroge til do, med mere. Og hvis de skal være mobile, er det også muligt at få værkstedsbordene monteret med hjul.

Stålskabe til sikker opbevaring

Til sikker opbevaring af materialer og værktøjer har vi ligeledes, et stort udvalg af stålskabe og dækker alle afskygninger af aflåselige værktøjsskabe, materialeskabe, skuffeskabe, maskinskabe, opbevaringsskabe og kemikalieskabe.

Dertil tilbydes som tilbehør, værktøjstavler, udtræksskuffer, plastkasser, skuffeinddelinger, og meget mere.

Værkstedsindretning med mobile arbejdspladser

Udføres arbejdet mest effektivt med en mobil arbejdsstation, kan vi tilbyde forskellige former for værkstedsvogne, mekanikervogne, montagevogne og rulleborde, så værktøjet altid er tæt på, der hvor arbejdet udføres.

Stående arbejde

Det er hårdt at stå på et betongulv en hel arbejdsdag, derfor bør en arbejdsplads med stående arbejde altid suppleres med en aflastningsmåtte, så arbejdsrelateret slid på bevægeapparatet forebygges.

Måske kan arbejdspladsen med fordel suppleres med en høj industristol eller en ståstøttestol, så der er mulighed for skiftende arbejdsstillinger i løbet af arbejdsdagen.

Vi er klar til sparring

Står du med specifikke problemstillinger omkring indretningen af værkstedet eller har brug for råd til valg af det rigtige produkt, er du meget velkommen til at rådføre dig med os – vi er klar til sparring.

Værkstedsindretning

Værkstedsindretning

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Værkstedsskabe
  Værkstedsborde
  Industristole
  Aflastningsmåtter Cocopanda

  Indretningsforslag og tilbud – nemt, gratis og uforpligtende

  Scan-Flex er en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, der ved dialog og rådgivning, skaber sikre og effektive indretnings-løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

  Vores dygtige montører klarer hurtigt og effektivt montagen.

  Vores montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, personale- og pulterrum.

  Scan-Flex - ikke kun værkstedsindretning

  Scan-Flex tilbyder også produkter til indretning af lagre, arkiver og personalerum, samt internt transport materiel.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes - med omtanke.

  "Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud."

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  Back To Top