Skip to content
Lagerindretning

Omklædningsrum - Inventar til indretning af omklædningsrum og garderober

Scan-flex markedsfører et bredt program af inventar til indretning af omklædningsrum og garderober, såsom garderobeskabe, garderobebokse og alt tænkeligt tilbehør der relaterer sig til sikker opbevaring af personalets personlige effekter og tøj. 

Scan-Flex har selv egen import af garderobeskabsprodukter til det simple og billige omklædningsrum, og som snildt vil kunne dække de flestes behov. Produkterne er i god kvalitet, hvor man får rigtigt meget for pengene. Produktudvalget er begrænset til standardprodukter og derfor er mulighederne for individuelle krav og ønsker også minimeret.  Produkterne kan med fordel købes på vores webshop – klik her.

Til de mere komplekse indretninger, hvor der er større krav til udtryk og funktionaliteten, eksempelvis til farver, design, adgangskontrol og udsugning, tilbyder vi Blika’s omfattende program af produkter til indretning af personalerum og omklædningsrum. Blika er en dansk producent, som har mere end 70 års erfaring med levering af kvalitetsinventar til værksted og garderober. Mange af Blika’s produkter er oprettet i vores webshop, og kan også med fordel bestilles her. Hvis der er tale om et projekt, en større indretning, eller en indretning med specielle løsninger er det blot at tage kontakt til os, så hjælper vi gerne med indretningsforslag og tilbud. Derved sikres også, at indretningen opfylder eventuelle AT krav til omklædningsrummets indretning.

Omklædningsrum

Personalerum

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Garderobeskabe vægmonteret
  Garderobe skabe med elektronisk kortlås

  Indretningsforslag og tilbud – nemt, gratis og uforpligtende

  Scan-Flex er en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, der ved dialog og rådgivning, skaber sikre og effektive indretnings-løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

  Vores dygtige montører klarer hurtigt og effektivt montagen.

  Vores montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, personale- og pulterrum.

  Scan-Flex - ikke kun inventar til personalerum og omklædningsrum

  Scan-Flex tilbyder også produkter til indretning af lager, magasiner, arkiver, værksteder, samt internt transportmateriel.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes – med omtanke.

  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  KØB ONLINE - DET BETALER SIG

  Se vort store produktudvalg og alle de gode tilbud på webshoppen.

  Back To Top