Skip to content

Maskinafskærmning

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Pas på de farlige maskiner – sæt dem i bur!

  Scan-Flex kan tilbyde et stort udvalg af komponenter og tilbehør til maskinafskærmning, som vil kunne dække ethvert tænkeligt behov for afskærmning af maskiner.

  Maskinafskærmningen vi tilbyder, overholder alle maskindirektivets krav til fast afskærmning af maskiner.

  Modulopbygget maskinafskærmning i smart design, bestående af stolper, elementer og døre, som er lette at montere, tilpasse og demontere. Afskærmningen kan problemfrit tilpasses omkring maskiner, der f.eks har flow af materialer ind og ud af det afskærmede arbejdsområde.

  Når maskiner skal vedligeholdes, kan der være behov for at fjerne et eller flere elementer, for at få adgang til hele maskinen. Dette klares nemt når elementerne er monteret med “quick release” på stolperne. Frigørelsen af elementerne skal normalt ske fra indersiden af maskinafskærmning, således af adgangen foregår via døren med afbryderkontakten, og der derved er sikkerhed for, at maskinen er afbrudt.

  Afhængig af opgaven tilbydes maskinafskærmningen med elementer i trådnet, lukket plade, eller klar plast. lukket plade kan benyttes, hvor afskærmningen står helt tæt på maskinens arbejdsområde, eller hvor der ikke ønskes indsyn til maskinen. Klar plast benyttes hvor der er behov for frit indsyn til maskinen.

  Stort udvalg af døre, låse og tilbehør. Dørene kan endvidere tilbydes forberedt til et stort udvalg af “key operated” og “non-contact” sikkerhedskontakter.

  Maskinafskærmningen kan leveres i flere standard farver, f.eks sort og gul, som naturligt indikerer “fare” og signalerer, at man skal være agtpågivende.

  Ring til Scan-Flex når farlige områder omkring maskiner skal afskærmes. Vi tilbyder professionel rådgivning og sparring.

  Læs også

  Indretningsforslag og tilbud – nemt, gratis og uforpligtende

  Scan-Flex er en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, der ved dialog og rådgivning, skaber sikre og effektive indretnings-løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

  Vores dygtige montører klarer hurtigt og effektivt montagen.

  Vores montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, personale- og pulterrum.

  Scan-Flex – meget mere end maskinafskærmning

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  KØB ONLINE - DET BETALER SIG

  Se vort store produktudvalg og alle de gode tilbud på webshoppen.

  Back To Top