Skip to content
Pakkeborde hos Brandsdal Group
Pakkeborde hos Brandsdal Group
Pakkebord
BSM Pakkebord
Stipo pakkebord
Pakkeborde hos Brandsdal GroupPakkebordBSM PakkebordStipo pakkebord

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Komplet udvalg af pakkeborde og tilbehør til indretning af effektive og ergonomiske arbejdspladser i pakkeområdet. Med de mange muligheder for individuel opbygning kan vi hjælpe dig med, at opfylde netop dine krav til den perfekte pakkestation.

  Stipo pakkeborde til indretning af den perfekte pakkestation

  Stipo er en af de førende producenter af pakkeborde i Skandinavien, med mere end 50.000 solgte borde siden starten i 1966.

  Stipo’s grundfilosofi er at producere pakkeborde til arbejdspladser som er effektive, ergonomisk gennemtænkte og som tåler det hårde slid år ud og år ind.

  Flexitable

  Flexitable er en danskudviklet serie af meget stabile elektriske hæve/sænkesborde. Filosofien bag Flexitable er at flytte komforten fra kontoret ud til arbejdspladserne på lageret, produktionen og værkstedstedet.

  Ergonomien sikres ved at hæve/sænke funktionen har flerpositionshukommelse, hvorfor bordene hurtigt indstilles til den optimale arbejdsstilling for den enkelte medarbejder. Med det omfattende tilbehørsprogram kan bordene udbygges til komplette pakkeborde. 3 kvaliteter af standard bordplader tilbydes: 24mm laminat kantet med bøgekant, 50mm med bøgeparket og stålforkant, og 24mm stavlimet bøg. Lav den mest effektive arbejdsstation, ved at kombinere med forskelligt tilbehør omkring dit Flexitable, såsom aflastningsborde, lys, skærmophæng, mm. til netop dit behov.

  Specialudviklede pakkeborde

  Når kravene til pakkebordet rækker ud over standardprogrammet, kan vi tilbyde at få produceret bordet specifikt til opgaven. Billedet ovenfor er et eksemple på et sådan pakkebord med indbygget semiautomatisk båndmaskine, vægt og fodbetjent hæve/sænkefunktion.

  Scan-Flex – kan mere end pakkeborde

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  KØB ONLINE - DET BETALER SIG

  Se vort store produktudvalg og alle de gode tilbud på webshoppen.

  Back To Top