Skip to content
Pallereoleftersyn

Det er nemt og sikkert at lade Scan-Flex stå for montagen

Montage i henhold til gældende regler og standarder

Vore montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, værksted og personalerum. Opgaverne afregnes ved fast tilbudpris eller timeafregning.

Afhængig af opgavens størrelse benytter Scan-Flex sig af både interne som eksterne montører. En effektiv montage sikres ved at vores montører har flere års erfaring inden for faget. Du sparer derved tid og penge, og kan hurtigt tage din nye indretningsløsning i brug.

Da sikkerhed på arbejdspladsen bliver et større og større tema og kravene hele tiden skærpes, er det vigtigt at produkterne monteres korrekt i henhold til fabrikkens specifikationer, og at gældende normer og standarder for området overholdes. Dette sikres bedst ved at du benytter vores montører, som har den fornødne viden og kompetance på området.

Af andre kvaliteter du kan forvente fra vores montører er deres fleksible og serviceminded indstilling til opgaven. Arbejdet forsøges altid tilrettelagt på en sådan måde, at det medfører mindst mulig gene for omgivelserne. Du kan også regne med at arbejdet ikke stopper ved den mindste forhindring, men at problemstillinger der måtte opstå under montagen søges løst på stedet.

Vi sætter selvfølgelig en ære i, at vores montører er pligtopfyldende og møder til aftalt tid, udnytter montagetiden effektivt og rydder op efter endt montage.

Vi glæder os til at få lov til at montere din nye indretningsløsning og efterfølgende aflevere en præsentabel og sikker installation, som kan holde i mange år.

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Scan-Flex – ikke kun montage – vi kan levere hele indretningen

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  Back To Top