Skip to content
Push Back pallereoler
Push Back pallereoler
Push Back pallereoler
Push Back pallereoler
Push Back pallereoler
Push Back pallereoler
Push Back pallereolerPush Back pallereolerPush Back pallereolerPush Back pallereolerPush Back pallereoler

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Push back reoler – et dynamisk dybdestablingsanlæg

  Push back reoler er opbygget som gennemløbsreoler, men betjenes kun fra den ene side, hvilket giver de samme karakteristika som dybdestabling, men med større fleksibilitet.

  Optimerer anvendelig lagerplads

  I lighed med dybdestabling udnyttes lagerets højde og gulvareal maximalt, da behovet for kørearealer kan minimeres kraftigt. Reolen betjenes fra én side, hvorfor der kun er behov for et køreareal foran reolen. Udnyttelsesgraden er også den samme – over 80% større udnyttelse af lagerarealet sammenlignet med konventionelle pallereoler.

  Push back pallereoler kan også udnytte områder på lageret der er svære at indrette optimalt, for eksempel i nicher, hvor der ikke kan blive plads til både reoler og køregang.

  Hver rullebane kan tømmes uafhængigt af hinanden

  Push back pallereoler er velegnet til kompakt opbevaring af store mængder ensartede varer på paller, for eksempel ved produktion til lager af sæsonvarer eller som bufferlager. I forhold til dybdestabling kan der opbevares et bredere udvalg af varetyper, da hver rullebane kan tømmes uafhængigt af hinanden.

  Den helt store forskel i forhold til dybdestabling er, at der ikke er truckaktivet inde i selve reolen. Udover at sikkerheden bliver højere, øges produktiviteten ved at transportvejene forkortes.

  Push back er et LIFO-system

  En push back pallereol er et LIFO pallereolsystem der består af flere baner, hvori paller håndteres i dybden på rullebaner, og i flere lag. Push back pallereoler har som pallegennemløbsreoler integreret rullebaner der hælder, hvorved pallerne altid vil være fremført til forkant af rullebanen. Opfyldning af reolen sker ved at pallerne placeres på rullebanen og skubbes ind i dybderetningen af reolen med en gaffeltruck. Ved tømning af banen er det derfor de nyeste varer der bliver ekspederet først.

  Krav til gaffeltruck

  Gaffeltrucken der anvendes til af- og pålæsning af paller, skal have tilstrækkelig med kræfter og tyngde til at kunne skubbe alle pallerne i en reolbane. Jo tungere paller, jo flere paller i dybden og jo højere placeret baner, desto kraftigere en gaffeltruck er der behov for.

  Opsummering af egenskaberne ved en push-back reoler

  • Det mest kompakte pallereolsystem
  • Over 80% udnyttelse af lagerarealet
  • Kompakt opbevaring af ensartede varer på paller
  • Rullebanerne kan fyldes og tømmes uafhængigt af hinanden
  • Giver højere produktivitet i forhold til dybdestabling
  • Push back er et LIFO-system
  • Gaffeltrucken skal være egnet til pallehåndtering i et push back reolsystem
  • Pallerne håndteres normalt fra kortsiden.
  • Princip: FILO først ind – sidst ud.

  Push Back Racking fra AR Racking

  Pallereoldelene der benyttes til push back reoler, er de samme som ved et konventionelt pallereolsystem, blot monteret i forbundende rækker, til at understøtte rullebanerne i dybden. Derfor er der de samme muligheder for at dimensionere anlægget til de specifikke pallestørrelser og belastninger. Læs mere om vores konventionelle pallereoler fra vores leverandør AR Racking her. Læs også om Push Back Racking fra AR Racking her.

  Relaterede produkter

  Indretningsforslag og tilbud – nemt, gratis og uforpligtende

  Scan-Flex er en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, der ved dialog og rådgivning, skaber sikre og effektive indretnings-løsninger, der understøtter vores kunders forretning.

   

  Vores dygtige montører klarer hurtigt og effektivt montagen.

  Vores montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, personale- og pulterrum.

  Detaljebilleder push back reoler

  Push back reol detaljebillede
  Push back reol detaljebillede
  Push back reol detaljebillede
  Push back reol detaljebillede
  Push back reol detaljebillede
  Push back reol detaljebillede

  Værd at vide!

  • Gaffeltrucken der benyttes til at fylde og tømme en push back reol, skal have tilstrækkelig styrke og masse til sikkert, at kunne skubbe vægten af alle pallerne på rullebanen.
  • Ligeledes gælder, at jo højere push back reolen er, desto større gaffeltruck kræves der (vægtstangsprincippet: kraft x arm).

  Scan-Flex – kan hjælpe med mere end Push Back Reoler

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  Back To Top