Skip to content
Blika værkstedsborde
Blika værkstedsborde
Blika værkstedsborde med hjuil
Montageborde Resolux
Montageborde med tilt
Filebænke Awaki
Blika værkstedsbordeBlika værkstedsborde med hjuilMontageborde ResoluxMontageborde med tiltFilebænke Awaki

Værkstedsborde og filebænke

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Stort udvalg af værkstedsborde

  Vælg mellem flere kvaliteter af Værkstedsborde – fra de lette værkstedsborde til montagearbejde – til de meget kraftige filebænke, som tåler det tunge arbejde på smedeværkstedet. Suppleret med de mange muligheder for individuel opbygning med hæve/sænke funktion, værkstedstavler, hylder, belysning, cpu- og fladskærmsophæng, ESD-borde og meget mere, kan vi sikkert hjælpe dig med at opfylde netop dine krav til det perfekte værkstedsbord.

  Blika arbejdsborde
  WFI filebænke
  BSM værkstedsborde
  BSM hæve/sænkeborde

  Filebænke – de robuste værkstedsborde

  En filebænk er normalt bygget op omkring en robust bordplade udført i ege- eller bøgeparket monteret på nogle kraftige og stabile benbukke, men kan også leveres med et stabilt bordstel med hæve/sænke funktion. Hvis det skal være en rigtig robust og slidstærk filebænk benyttes en 50 mm bordplade konstrueret af massiv 22 mm Junkers bøgeparket med stålforkant og samlet på revler. Hvis lidt mindre kan gøre det, tilbyder vi bordplader i en sandwichkonstruktion med almindelig lamelparket med 4 mm slidlag på toppen. Endelig kan vi tilbyde filebænk-bordpladen beklædt med stål med en inderkerne af træ.

  Standard Filebænkene kan leveres i længderne 1000, 1500, 2000, 2500 og 3000 mm. Andre mål tilbydes ved forespørgsel.

  Tilbehør til standard filebænke:

  Afhængig af valget af producent, kan vi tilbyde et bredt program af tilbehør til filebænke:

  • Underhylder
  • Underskabe
  • Skuffesektioner med tilhørende inddelinger
  • Værkstedstavler og krogtilbehør
  • Overbygninger med værktøjstavler, hylder, lys, mm.
  • Lyspaneler
  • Stilbare benbukke
  • Hjul

  Se værkstedsborde med priser på vores webshop

  Værkstedsborde med Elektrisk hæve/sænkebord
  Montageborde med overbygning
  Lette arbejdsborde
  Værkstedborde som Multi-arbejdsstation

  Værkstedsborde til montagearbejde.

  Montageborde er værkstedsborde der er optimeret til en specifik opgave, hvor de komponenter der bruges, og de værktøjer der anvendes, har specifikke pladser og er let tilgængelige. Ergonomi spiller en væsentlig rolle, hvorfor der normalt er indbygget hæve/sænke funktion i montagebordet, og måske også elektrisk tilt funktion i bordpladen, så arbejdshøjden kan justeres efter emnets størrelse og den optimal arbejdsstilling. Der kan også være behov for, at værktøjer der indgår i arbejdet, bliver ophængt i en balanceblok så værktøjet gøres vægtløst, så arme og skuldre derved skånes. Endelig er lys et vigtigt element i indretningen af en optimal montageplads. To sidelys fremfor ét ovenlys kan i nogen situationer give et bedre lys over arbejdspladsen, så refleksioner minimeres. Alle disse elementer har vi løsningerne og produkterne til. Derfor tag og os med på råd, når arbejdspladsen skal indrettes med værkstedsborde til montagearbejde.

  Køb montageborde på webshoppen

  Lette arbejdsborde med laminatplade
  Lette arbejdsborde

  Lette arbejdsborde

  Lette arbejdsborde er til stående arbejdspladser hvor der ikke er specifikke krav til hæve/sænke funktion i arbejdsbordet. Det kan være, at bordet kun benyttes til mindre intensive eller periodiske arbejdsopgaver, eller hvor der blot er behov for et side- eller aflastningsbord til det primære arbejdsbord. Et let arbejdsbord leveres normalt med en 24 mm laminat eller vinyl bordplade monteret på et simpelt bordstel, med højdejusterbare ben. De lette arbejdsborde kan sammenkobles så man kan opnå en stor og sammenhængende arbejdsflade.

  I lighed med de øvrige værkstedsborde kan de lette arbejdsborde udvides med skuffer, overbygninger med hylder, tavler, ophæng til plastkasser, fladskærmsholdere, mm.

  Scan-Flex – meget mere end blot værkstedsborde og filebænke

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum. Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.
  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes.
  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Kontakt os gerne for rådgivning til en effektiv og sikker værkstedsindretning.

  KØB ONLINE - DET BETALER SIG

  Se vort store produktudvalg og alle de gode tilbud på webshoppen.

  Back To Top