Skip to content

Pakke- og arbejdsborde til Brandsdal Group

Pakkeborde Cocopanda
Pakkeborde Cocopanda
Pakkeborde Cocopanda
Pakkeborde Cocopanda
Aflastningsmåtter
Pakkeborde CocopandaPakkeborde CocopandaPakkeborde CocopandaAflastningsmåtter

Pakke- og arbejdsborde til Brandsdal Groups nye Cocopanda lager

Scan-Flex har leveret og monteret 47 stk. pakke- og arbejdsborde til Brandsdal Groups nye Cocopanda lager i Flensborg.

Løsningen består af 38 stk. hæve/sænke pakkeborde og 6 stk. hæve/sænke arbejdsborde på hjul.

Pakkebordene har manuel hæve-/sænkefunktion. Da ønsket var en meget robust og slidstærk bordplade, er bordpladerne i egetræsparket med aluminiumsforkant. Pakkebordene er monteret med overbygning. På overbygningen er monteret papiraksel, blankethylde, kartonhylde, laptophylde og LED belysning. Endvidere er nogle af bordene monteret med fladskærmsophæng og skæreaggregat.

Alle pakkestationerne er forsynet med aflastningsmåtter. Aflastningsmåtterne er af kvaliteten Star Diamant, som er den bedste og mest slidstærke aflastningsmåtte i vores program.

Arbejdsbordene på hjul er med elektrisk hæve-/sænkefunktion og er monteret med kraftige bordplader med Junkers bøgeparket og stålforkant. Til bordene har Scan-Flex fået produceret en speciel underhylde, som skal bære nogle store og tunge batterier.

Leverancen omfatter også 3 stk. fleksible specialborde bygget på AR storfagsreol. Bordpladerne er lavet med en grundplade som kan udvides med en eller flere tillægsplader. Derved opnås et meget fleksibelt bord, som nemt kan skilles ad og sættes op, hvor behovet er. Bordpladerne er igen med den kraftige Junkers bøgeparket og stålforkanter. Grundplader og tillægsplader er lavet til opgaven i specialmål og samles med styretappe og samlebeslag.

Pakkeborde back to back

    Ring og få et uforpligtende tilbud

    59 18 63 63

    Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

    Back To Top