skip to Main Content
Personalerum

Personalerum

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Garderobeskabe til indretning af personalerum

  Hos Scan-Flex har vi et stort program af garderobeskabe til indretning af personalerum. Vi tilbyder alt fra den enkle og billige indretning til den fleksible og kundetilpassede løsning i høj kvalitet og lækkert design. Scan-Flex kan rådgive til en optimal løsning, som skaber et lækkert og funktionelt personalerum.

  Garderobeskabe med Mifare elektroniske kortlåse


  I virksomheder, institutioner, hoteller, sportsklubber, m.fl. er der et stigende behov for at kunne integrere garderobeskabe og garderobeboksløsninger med eksisterende adgangskontrolsystemer, der benytter sig af Mifare kontaktløs smartcard teknologi. Med Blikas skabe med elektroniske kortlåse kan adgangskontrollen nu udrulles helt ned på skabsrumsniveau. Derved åbner der sig nye muligheder for, centralt at kunne administrere skabsrum til faste som skiftende brugere, i åbne som lukkede brugermiljøer, samt at kunne tidstyre adgangen i bestemte tidsrum eller perioder.

  Brugerne vil opleve et enkelt og brugervenligt system, hvor nøgler og hængelåse er en saga blot, og hvor ét kort kan indstilles til at give adgang, alle steder hvor Mifare teknologien er implementeret på arbejdspladsen, i skolen, i motionscentret…

  Blikas elektroniske kortlåse LS 300


  Scan-Flex kan tilbyde Blika garderobeskabe/garderobebokse med LS 300 elektroniske kortlåse. LS 300 kortlåsene er forberedt til Mifare/RFid og NFC teknologi, og kan integreres med andre Mifare låsesystemer. LS kortlås systemet kan selvfølgelig også leveres som en selvstændig løsning.

  LS 300

  • Kortlås
  • Forberedt til Mifare1 samt NFC2 teknologi
  • Kan integreres med andre låsesystemer
  • Offline system (kan gøres online)
  • For faste eller skiftende brugere
  • Tidsstyring – kodes for eksempel til at åbne hver dag kl. 8:00
  • Masternøgle
  • Simpel kodning med Brik system
  • Avanceret kodning med software
  • Batterier skiftes udefra
  • Mulighed for nummer eller logo på låsen

  Fleksibelt system hos Handelshøjskolen Århus Universitet

  Handelshøjskolen Århus Universitet har fået leveret en Blika garderobeboksløsning med LS elektroniske låse, og som arbejder sammen med deres eksisterende adgangskontrolsystem, som er baseret på Mifare teknologien. I løsningen har eleverne mulighed for at leje en boks via deres studiekort. Adgangen til boksene kan indstilles til at gælde for eksempelvis et skoleår. Hvert kort kan kun bruges til én boks af gangen.

  Gardererobeskabe med Saltolåse til ISS World Services

  Scan-Flex har leveret en kombineret garderobeskabs-/garderobeboksløsning med 87 skabsrum til ISS World Services. ISS ønskede at fortsætte med Saltos Mifare låsesystem, som deres adgangskontrol allerede var opbygget omkring. Blika producerede skabene forberedt til montering af Saltolåse. Levering af Saltolåsene stod ISS selv for via deres normale Salto leverandør.

  Scan-Flex – mere end garderobeskabe med Mifare kortlåse

  Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver og værksteder.

  Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes – med omtanke.

  “Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

  Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

  1. Alle RFid teknologier iht. ISO 14443 A (Mifare).↩
  2. Adgangskontrol via mobiltelefoner med NFC teknologi.↩

  KØB ONLINE – OG FÅ RABAT

  Vi giver dig 12% online rabat på alle varer på nær tilbudsvarer.
  Hvis du køber for over kr. 3.500,00 netto er ordren også frit leveret!

  Back To Top