Skip to content

Magasinindretning til Museum Salling

Museum Salling rækværk
Museum Salling rækværk
Museum Salling mezzanin
Museum Salling trappe
Museum Salling pallereoler
Museum Salling trappe til mezzanin
Museum Salling trappe med repos
Museum Salling rækværkMuseum Salling mezzaninMuseum Salling trappeMuseum Salling pallereolerMuseum Salling trappe til mezzaninMuseum Salling trappe med repos

  Ring og få et uforpligtende tilbud

  59 18 63 63

  Eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Magasinindretning til Museum Salling

  Til Museum Salling’s 5000 m2 store nybyggede magasin i Rønbjerg, har Scan-flex leveret og monteret en magasinløsning, bestående af et mezzanindæk og en pallereolsindretning. 

  Scan-Flex blev allerede i planlægningsprocessen i 2017 taget med på råd med hensyn til magasinindretningen. Dette medførte blandt andet, at lagerbygningen blev forlænget i forhold til de oprindelige planer, for at sikre, at der blev plads til det ønskede antal pallereoler, samt tilstrækkelig plads i køregangene til den valgte pallestabler.

  Mezzaninen er på 120 m2 med en max. belastning på 500 kg/m2. Mezzaninen blev etableret med trinløs overgang fra bygningens betondæk til mezzaninen. Ligeledes blev der monteret en fritståendetrappe med repos, som adgangsvej til selve betondækket. Over og under mezzaninen stod Museum Salling selv for montering af eksisterende depotreoler.

  Pallereolsindretningen består af AR-pallereoler til 630 EUR-paller á 500 kg pr. palle. Hvor der er gennemkørsler og flugtveje under pallereolen, er disse sikret med truckværn og gennemstyrtningsikring i form af nethylder.

  Da det var/er en meget stor flytning, hvor flere lokationer lægges samme, skete leveringen og montering over to omgange indenfor en periode på ca. et halvt år. Derved havde Museum Salling mulighed for at bruge den ene af de 2 haller, til modtage-/afsætningsområde til genstand og arkivalier, inden den sidste hal blev monteret.

  Indretningen blev leveret og monteret til aftalt tid og pris.

  Vi takker for et godt samarbejde med Skive Kommune omkring projektet og ønsker Museum Salling tillykke med det nye flotte magasin.

  For mere information kontakt Michael G. Larsen på tlf.: +45 5136 7585

  Back To Top